Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot Norsut Pehmolelut - Iso Norsu Pehmolelu

Isot Norsut Pehmolelut - Iso Norsu Pehmolelu - TeddyWay
Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Hei, Minä Olen Iso Pehmoinen Elefantti!

Tee tilaa pehmeälle ja lempeälle elefantille, sillä minä olen saapunut! Olet varmaankin valmis valtaviin elefantinkokoisiin haleihin, jotka hukuttavat sinut rakkauteen, lämpöön ja tietenkin pehmeyteen. Suurin unelmani on tavata paras ystäväni!

Ehkä sinä unelmoit samasta asiasta? Toivottavasti voimme tavata pian, sillä en malta odottaa voivani halata ja kertoa sinulle erilaisia tarinoita! Jos et ole vielä kuullut, elefantit ovat parhaita tarinankertojia, koska meillä on erittäin hyvä muisti. En malta odottaa matkaavani luoksesi, sillä tiedän, että tapaan ystävän, jota tulen rakastamaan koko pehmoisesta sydämestäni. Kiirehdi ystäväiseni, minä odotan sinua! 


Pehmoelefantit - Ei Pelkkä Lahja

Pehmeät ja uskomattoman lempeät pehmoelefantit eivät ole pelkästään mahtava lahjavalinta, joka täyttää kotisi ilolla ja rakkaudella, mutta ne ovat myös ihanteellinen kumppani lapsellesi tai muille ihmisille.

Elefantit valmistetaan kestävästä materiaalista, minkä vuoksi niitä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin: maailman pehmeimmän tyynyn tai tuolin sijaan tästä elegantista voi tulla pikkuisten paras päiväunipaikka. 

Vain sinun mielikuvituksesi on rajana siinä, millä tavoin nämä elefantit valloittavat teidän kotinne! 


Lelujemme tuotanto

Elefanttimme valmistetaan käyttäen ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja, minkä vuoksi ne miellyttävät kaikkien silmää. Näiden pehmolelujen tarkka tuotanto takaa elefantin valmiin ja ainutlaatuisen muodon, joka kiehtoo niin pieniä kuin suuria. 

Pehmoelefantit saapuvat luoksesi:

Ovellesi - kuriiriyhtiöiden avulla ne toimitetaan muutamassa päivässä pyydettyyn osoitteeseen koko Euroopan unionin alueella.

Laadukkaina - elefanttimme tehdään rakkaudella ja laadukkaista materiaaleista, jotka ovat turvallisia myös lapsille. Tämän vuoksi lelu on vahva, kestävä ja kestää vahvimmatkin halit. Elefantti on täytetty allergisoimattomalla materiaalilla, joten kaikista pienimmätkin voivat leikkiä sillä.

Poikkeuksellisina - pehmoelefantit ovat mahtava ja omaperäinen lahjavalinta niin lapsille kuin aikuisille. Sen pehmeä ja lempeä vartalo ei jätä ketään kylmäksi. Nämä elefantit antavat tilaisuuden tunteiden esiintuomiseen, mikä täyttää lahjan saajan sydämen onnella ja ilolla.

Product added to wishlist

Jotta voisit asioida kotisivullamme mahdollisimman sujuvammin, myös tilastointi- ja markkinointitarkoituksiin käytämme evästeitä, jotka voit poistaa milloin tahansa.